Search for brud

 
 
brud
Brud Mustela nivalis NaturGuide.dk Danmarks natur på nettet.
Brudens fjender tæller blandt andet hunde og katte, men også ræven og selv lækatten snupper gerne en brud, hvis lejligheden byder sig. Flere rovfugle, herunder uglen ser også gerne bruden på menuen. En brud dræbt af kat. Katten spiser ikke bruden, men fanger og dræber den instinktivt.
sydneys
Brud.
Bruden tilhører mårfamilien ligesom eksempelvis skovmår, grævling og odder. Rovfugle, ugler og huskatte er nogle af de rovdyr, der indimellem har bruden på menuen. Hvis du vil vide mere.: Læs mere om brud på FugleogNatur.dk. Læs mere om brud på Animal Diversity Web.
ipvanish
Brud Mustela nivealis skoven-i-skolen.dk.
Det samme troede man om de andre små væseldyr: lækat og ilder. For at undgå at bruden skulle hvæse af nogen, kaldte man den for det fine navn brud, for at behandle den så godt, at den ikke skulle kaste sygdom på nogen.
mini split air conditioner
Brud Mustela nivalis Felthåndbogen.
Udbredelse: Bruden forekommer i hele landet med undtagelse af en række øer samt over hele Europa bortset fra Irland og Island. Den findes endvidere i Nordafrika, i store dele af Asien og Nordamerika. Indført til New Zealand. Log p for at se et kort over Naturbasens observationer af Brud.
free backlinks generators
Brud Naturporten.
Den kendes på sin rødbrune overside og lyse underside. Bruden har en lang, tynd krop med korte ben. Hovedet er næsten trekantet og snuden spids. Bruden kan forveksles med lækatten, som dog er lidt større og har en længere hale.
adwords express
brud Den Danske Ordbog.
grammatik brud på/mod NOGET. Eksempler et klart brud et groft brud brud på tavshedspligten Artiklen er blevet indklaget for Pressenævnet for brud på god presseskik Inf1992 Kendelser fra Pressenævnet; Information avis, 1992. grav eller hul i jorden eller i en bjergside hvor der brydes kalk, malm el.lign.
Hot
Brud Gyldendal Den Store Danske.
Forekomsten af brud i terrænet er meget afhængig af mængden af småpattedyr. Attraktive levesteder for brud er områder med en vedvarende, tæt bundvegetation som brede markskel, læhegn, små remiser i det åbne landskab, moser, skovbryn samt lysninger og rydninger i skov.
Brud dyr Wikipedia, den frie encyklopædi.
For alternative betydninger, se brud. Se også artikler, som begynder med brud. Brud Mustela nivalis eller dværgvæsel er et rovdyr i mårfamilien og den mindste rovdyrart i Danmark. Den kan kendes fra lækatten på den mindre størrelse og manglende sorte halespids.

Contact Us